مدیرعامل شركت عمران شهرهای جدید:

دو شهر جدید سیراف و تیس محل سرمایه گذاری های جدید

دو شهر جدید سیراف و تیس محل سرمایه گذاری های جدید مدیرعامل شركت عمران شهرهای جدید، از برنامه ریزی این شركت برای ساخت دو شهر جدید سیراف و تیس، در سواحل خلیج فارس و مكران اطلاع داد.



به گزارش بازسازی خانه به نقل از مهر، حبیب الله طاهرخانی در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری در جزیره كیش اظهار داشت: سیاست ساخت شهرهای جدید در ایران كه سه دهه از عمر آن می گذرد، در ابتدا سیاست تامین مسكن در حاشیه كلانشهرها بود كه هم اكنون، جمعیت شهرهای جدید به ۸۰۰ هزار نفر می رسد.
وی با اشاره به اینكه باید بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی در سرمایه گذاری در شهرهای جدید بهره مند شویم، اضافه كرد: با عنایت به كمبود بودجه عمرانی و اجرایی، نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی و خارجی هستیم، بنابراین در نمایشگاه بورس، بانك و بیمه و فرصت های سرمایه گذاری شركت كردیم تا شركت های تامین سرمایه و فعال در بورس و حوزه بانكی بتوانند با استفاده از روش های جدید سرمایه گذاری به جذب منابع بخش خصوصی بپردازند.
مدیرعامل شركت عمران شهرهای جدید با اشاره به سیاست سنتی این شركت در گذشته كه فروش زمین و درآمد از محل این فعالیت بود، تصریح كرد: این اقدام به تكه تكه شدن رشد شهرهای جدید منجر شده بود بنابراین نگاه ما در سالهای اخیر به شهرهای جدید و سرمایه گذاری در این حوزه استفاده از ظرفیت شهرهای جدید به عنوان محرك توسعه ملی است.
وی از دیگر اقدامات شركت عمران شهرهای جدید در سالهای اخیر را سیاست تولید چنین شهرهایی با رویكرد آمایش سرزمینی كه عمدتا به سمت پهنه جنوبی و نوار ساحلی جنوب كشور به خصوص سواحل مكران كشیده می گردد دانست و تصریح كرد: تمركز ما بر شهرهایی است كه به خصوص ظرفیت اشتغال برای سكونت پایدار در این مناطق را دارند و این پتانسیل هم بسیار بالا است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: همینطور با استفاده از آب دریا می توانیم به تامین آب شرب جمعیت ساكن در پهنه جنوبی بپردازیم. البته در این میان سیاست دولت هم توسعه سواحل مكران با هدف تراكم زدایی از شهر تهران و دیگر كلانشهرها برای رشد كیفیت زندگی در پایتخت است.
طاهرخانی با اشاره به اینكه امروز در این نمایشگاه پروژه ای به من معرفی شد كه هدف از آن سرمایه گذاری در شهر جدید پرند برای تولید نمایشگاه دائمی فناوری و مصالح ساختمانی بود، ادامه داد: یكی از رویكردهای اصلی ما در شهرهای موجود و همینطور شهرهای نوین، مبحث بهره وری در مصرف آب است؛ اصلی ترین مشكل در این حوزه اتلاف منابع آب بوده و بنابراین قرار است شهرهای جدید به عنوان شهرهای پایلوت در زمینه صرفه جویی در مصرف آب با استفاده از فناوری های نوین انتخاب شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره امكان ساخت شهرهای دیگر به عنوان شهرهای جدید اظهار داشت: هم اكنون شهرهای زیادی را در مرحله مكان یابی در دست بررسی داریم. بعضی از آنها مكان یابی شده و به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسیده است، برخی دیگر هم همه مراحل را طی كرده و در حال طراحی طرح های تفصیلی و جامع هستند.
وی ادامه داد: شهر جدید سیراف در پارس جنوبی یكی از این موارد است، چراكه در زمانی كه منطقه پارس جنوبی به عنوان قطب انرژی كشور در حال توسعه بود، نتوانستیم بحث اسكان پایدار را در این منطقه تولید كنیم و عمدتا شاهد توسعه روستاهای پارس جنوبی برای كاركنان و یا انتقال پروازی مهندسان به این منطقه بودیم. در حالی كه در مناطق جنوب خلیج فارس و كشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس شاهد ساخت شهرهای بزرگی به عنوان شهرهای بندری بودیم.
طاهرخانی یكی دیگر از شهرهای جدید را كه به عنوان محل توسعه سواحل مكران در دست ساخت است، شهر تیس عنوان كرد و اظهار داشت: این شهر در نزدیكی چابهار ساخته خواهد شد و از آنجایی كه بندر چابهار قرار است با مشاركت هندی ها به یكی از بنادر مهم كشور و منطقه تبدیل شود، تلاش خواهیم كرد تا امكان اسكان پایدار را همزمان با توسعه صنعتی و تجاری چابهار فراهم كنیم. به عنوان نمونه امروز نخستین محموله گندم اهدایی هند به افغانستان وارد بندر چابهار شد كه نشان داده است این بندر ظرفیت بالایی برای رشد و توسعه را در خود جای دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریحك رد: هم اكنون دو سرمایه گذار اعلام آمادگی برای سرمایه گذاری در شهر جدید تیس كرده اند ضمن اینكه پیش بینی شركت عمران شهرهای جدید سكونت ۱۵۰ هزار نفر در شهر جدید سیراف و ۱۷۵ هزار نفر در شهر جدید تیس است. هفت شهر جدید دیگر هم در حال رسیدن به جمعیت ۱۰۰ هزار نفری هستند كه بر مبنای قانون همه نیازهای بزرگ مقیاس یك شهر را برای شهرهای بالاتر از ۱۰۰ هزار نفر همچون بیمارستان و مراكز آموزشی الزامی می كنند.
وی در مورد توسعه مسكن مهر در شهرهای جدید استان تهران اظهار داشت: اصلی ترین مشكل مسكن مهر در این شهرها دسترسی ساده به خدمات است و گاها برخی نیازهای ساكنان شهرهای پرند و پردیس گران تر از تهران عرضه می گردد. مجموع جمعیت سه شهر پرند، پردیس وهشتگرد هم اكنون ۳۰۰ هزار نفر بوده و برای اسكان ۳۰۰ هزار نفر دیگر مسكن مهر تولید شده است.
طاهرخانی تصریح كرد: برای جذب سرمایه گذار خارجی جهت سرمایه گذاری در شهرهای جدید مهمترین مشكل ریسك تعیین نرخ ارز است كه اگر این مورد حل شود و بانك مركزی و سازمان سرمایه گذاری خارجی بتوانند بحث ریسك ارز را برطرف كنند، مانع خروج خیلی از سرمایه گذاران از این حوزه خواهد شد.


 

1396/08/12
20:08:35
5.0 / 5
5353
تگهای خبر: سرمایه گذاری , شهرسازی , كلانشهر , مسكن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
بازسازی آپارتمان - ریمونت - Remont.ir

بازسازی خانه - ریمونت - Remont.ir
remont.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازسازی خانه محفوظ است

بازسازی خانه

بازسازی ملک و آپارتمان