معاون راه آهن جمهوری اسلامی:

اضافه شدن ۴۶هزار واگن باری به ناوگان

اضافه شدن ۴۶هزار واگن باری به ناوگان به گزارش بازسازی خانه معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل راه آهن جمهوری اسلامی اظهار داشت: ۴۶ هزار واگن باری، سه هزار واگن مسافری و یك هزار و ۷۰۰ لوكوموتیو در برنامه تامین ما می باشد.



به گزارش بازسازی خانه به نقل از مهر، نورالله بیرانوند ظهر امروز در نشست هم اندیشی روسای ادارات آموزش و تحقیقات راه آهن جمهوری اسلامی در سالن مركز كنترل راه آهن جنوب اظهار نمود: یكی از طرح های خوبی كه با دانشگاه چمران در حال همكاری هستیم؛ طراحی مجدد ایستگاه راه آهن اهواز به روش TOD یعنی ساخت ایستگاه جدید راه آهن اهواز با محوریت توسعه شهری است و مطالعات این طرح توسط این دانشگاه انجام می گردد.
وی اضافه كرد: برای نوسازی ناوگان باری و مسافری و افزودن واگن و قطار، برنامه جامعی تدوین شده و ۴۶ هزار واگن باری، سه هزار واگن مسافری و یك هزار و ۷۰۰ لوكوموتیو در برنامه تامین ما است.
معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل راه آهن جمهوری اسلامی خاطرنشان كرد: اتصال مراكز تجاری و صنعتی به شبكه سراسری ریلی كشور و اتصال به كشورهایی كه هنوز به ما وصل نیستند همچون اتصال راه آهن جنوب با استفاده از مرز شلمچه به بصره عراق در خوزستان، یكی از مهمترین برنامه های ما است.
بیرانوند با اشاره به اینكه افزایش ظرفیت های كریدورهای بین المللی جزو برنامه های اصلی ما در حوزه زیرساخت است، اظهار داشت: در حوزه زیرساخت و توسعه شبكه ریلی كشور، ۶ هزار كیلومتر محور ریلی و اتصال پنج استان به شبكه ریلی كشور در برنامه و دستور كار راه آهن جمهوری اسلامی قرار دارد.
وی افزود: در زمینه بهره برداری از شبكه ریلی بخش زیادی از تجهیزات ریلی اكنون در كشور تولید می گردد و این استعداد وجود دارد اما مباحث تامین مالی یكی از محدودیت های ما است.
معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل راه آهن جمهوری اسلامی بیان كرد: ساز و كارهای تأمین ناوگان و تامین مالی با محوریت بخش خصوصی فراهم شده است. البته تامین كننده مالی اصرار دارد كه بخشی از تجهیزات از كشور مبدا تامین شود كه یكی از مسائل و مباحث محدودیت تعداد تجهیزات است كه وقتی از نظر تعداد بالاتر می رود از نظر اقتصادی به صرفه تر می گردد.
بیرانوند ادامه داد: ما با دانشگاه شهید چمران اهواز همكاری های خوبی را در زمینه تحقیقات و طرح های مطالعاتی و اجرایی مورد نیاز راه آهن در خوزستان شروع كردیم.
وی اظهار داشت: طرح های تحقیقاتی دیگری با همكاری دانشگاه شهید چمران و سایر دانشگاه های استان در حال انجام می باشد و در كنار این برنامه ها، مذاكرات مختلفی با سرمایه گذاران متقاضی برای سرمایه گذاری در حوزه ریلی خوزستان صورت گرفته است.
معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل راه آهن جمهوری اسلامی در انتها عنوان كرد: یكی از سیاست هایی كه در زمینه آموزش و تحقیقات داریم؛ تمركز زدایی و استفاده از ظرفیت استان ها در زمینه آموزش و تحقیقات است و خوزستان یكی از استان های با استعداد در این زمینه است.
 

1396/10/02
21:53:58
5.0 / 5
5229
تگهای خبر: توسعه , راه آهن , سرمایه گذاری , حمل و نقل جاده ای
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
بازسازی آپارتمان - ریمونت - Remont.ir

بازسازی خانه - ریمونت - Remont.ir
remont.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازسازی خانه محفوظ است

بازسازی خانه

بازسازی ملک و آپارتمان