شرایط متقاضیان مسکن حمایتی

شرایط متقاضیان مسکن حمایتی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از معاون وزیر راه و شهرسازی نوشت: متقاضیانی که در طرح مسکن حمایتی ثبت نام می کنند باید دارای ۴ شرط اصلی باشند.


محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه شرایط متقاضیان برای طرح جهش تولید مسکن تفاوت چندانی با طرح های واحدهای مسکن ملی ندارد، اظهار داشت: تمامی متقاضیانی که در طرح مسکن حمایتی ثبت نام می کنند باید دارای ۴ شرط اصلی همچون متاهل و یا سرپرست خانوار باشند، سابقه ۵ سال سکونت در شهر مورد نظر را داشته باشند و فرم ج آنها سبز باشد و همینطور عدم مالکیت خصوصی همچون شروط اصلی برای ثبت نام در طرح های مسکن حمایتی دولت می باشد. او افزود: متقاضیانی که پیش از این در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کرده بودند و حائز شرایط شناخته نشدند در طرح مسکن حمایتی هم حائز شرایط نخواهند بود و البته کسانی که در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کرده و انصراف داده باشند، در صورت حائز شرایط بودن می توانند در طرح مسکن حمایتی ثبت نام کنند. محمود زاده بیان نمود: درحال آماده سازی سامانه هستیم و بزودی سامانه و صفحه جدیدی برای ثبت نام متقاضیان اعلام می شود. معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه طبق برنامه ریزی که صورت گرفته در دو سال آینده کلنگ ساخت برای ۴ میلیون واحد مسکونی زده می شود به صورتی که هر سال ۲ میلیون واحد مسکونی ایجاد می شود، اضافه کرد: طبق برنامه ریزی که انجام داده ایم امیدواریم ظرف مدت ۴ سال بتوانیم ساخت این واحدها را به اتمام برسانیم.
او اظهار نمود: به صورت طبیعی مسکن ظرف مدت یک سال ساخته نمی گردد ازاین رو ما تلاش می نماییم با اجرا و ساخت این واحدها تا آخر دولت بتوانیم تعهد ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی را محقق نماییم. محمود زاده با اشاره به اینکه در ساخت این پروژه ها برنامه ریزی شده که ۴ گروه اصلی بحث ساخت و ساز این واحدها را انجام دهند، بیان نمود: در شهرهای کوچک و روستاها مردم خود متولی ساخت این واحدهای مسکونی حمایتی هستند به صورتی که دولت زمین را در اختیار این افراد در شهرهای کوچک قرار می دهد و خود مردم مبادرت به راه اندازی واحدهای مسکونی می کنند. او بیان نمود: در روستاها هم با عنایت به آنکه خیلی از مردم خود مالک زمین هستند، دولت با پرداخت تسهیلات و همینطور اعطای خدمات فنی و مهندسی و پشتیبانی از سازندگان ساخت این واحدها صورت می گیرد. محمود محمود زاده همینطور درباره آخرین فرصت برای ثبت نام مالکان و مستاجران در سامانه املاک و اسکان هم اظهار داشت: تا آخر مهر ماه متقاضیان فرصت دارند که در این سامانه ثبت نام کنند و در صورتیکه مراجع ذی ربط در این بخش تشخیص دهند، امکان تمدید مهلت وجود دارد. ۲۲۳۲۲۷

1400/07/21
10:29:57
5.0 / 5
743
تگهای خبر: املاك , تسهیلات , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
بازسازی آپارتمان - ریمونت - Remont.ir

بازسازی خانه - ریمونت - Remont.ir
remont.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازسازی خانه محفوظ است

بازسازی خانه

بازسازی ملک و آپارتمان