اولین خودرو های ترانزیتی عمان در جاسک تخلیه شدند
به گزارش بازسازی خانه، مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان اظهار داشت: بعد از دریافت مجوز موقت سه ماهه از گمرک، اولین محموله های خودرو از کشور عمان با موفقیت وارد این بندر شده و عملیات تخلیه آنها شروع شده است.
به گزارش بازسازی خانه به نقل از مهر، حمیدرضا محمدحسینی تختی، مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از شروع رسمی رویه ترانزیت در بندر جاسک آگاهی داد و اظهار داشت: بعد از هم اندیشی های گسترده و گرفتن مجوز موقت سه ماهه از طرف گمرک جمهوری اسلامی ایران، اولین محموله های خودرو از کشور عمان با موفقیت وارد این بندر شده و عملیات تخلیه آنها شروع شده است.
وی با تشریح جزییات این عملیات اضافه کرد: در مرحله نخست، دو فروند شناور لندینگ کرافت حامل خودرو های وارداتی بوسیله بندر جاسک پهلوگیری کردند که هر یک از این شناورها هشت دستگاه خودرو را حمل می کردند.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان با تاکید بر ادامه ارایه خدمات بندری در جاسک، با وجود محدودیت ها و خسارت های ناشی از جنگ و تجاوز آشکار دشمن، افزود: پیشبینی می شود محموله های بعدی نیز در آینده ای نزدیک وارد بندر جاسک شوند.
محمدحسینی تختی در آخر ضمن اشاره به اهمیت راهبردی این رویداد تصریح کرد: جایگاه ویژه بنادر منطقه مکران در وضعیت فعلی بالاتر از هر زمان دیگری نمایان شده است.
خلاصه اینکه وی با تشریح جزئیات این عملیات افزود: در مرحله نخست، دو فروند شناور لندینگ کرافت حامل خودروهای وارداتی بوسیله بندر جاسک پهلوگیری کردند که هر یک از این شناورها هشت دستگاه خودرو را حمل می کردند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب