کاهش چشم گیر تصادفات زائرین اربعین حسینی در خوزستان

کاهش چشم گیر تصادفات زائرین اربعین حسینی در خوزستان بازسازی خانه: به گزارش بازسازی خانه، اهواز ـ وزیر راه و شهرسازی در تماس تلفنی با استاندار خوزستان، خدمات این استان به زائرین اربعین حسینی را بی نظیر توصیف کرد و از کاهش چشم گیر تصادفات در مسیرهای مواصلاتی تقدیر نمود.



به گزارش بازسازی خانه به نقل از مهر، فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی عصر دوشنبه در تماس تلفنی با سید محمدرضا موالی زاده، اقدامات خوزستان در عرصه اسکان، پذیرایی و تسهیل تردد زائرین اربعین را ستود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به گسترش زیرساخت های جاده ای و نصب علایم راهنمایی، کاهش محسوس تصادفات نسبت به سال قبل و تسهیل تردد از مرزهای شلمچه و چذابه را نشانه برنامه ریزی دقیق استان دانست.
استاندار خوزستان هم در این گفتگو گزارشی جامع از اقدامات انجام شده و برنامه های آتی برای ارتقاء خدمات به زائرین ارائه نمود. به اجمال، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به گسترش زیرساخت های جاده ای و نصب علائم راهنمایی، کاهش محسوس تصادفات نسبت به سال قبل و تسهیل عبور از مرزهای شلمچه و چذابه را نشانه برنامه ریزی دقیق استان دانست.

1404/05/28
10:26:18
5.0 / 5
18
تگهای خبر: خدمات , ساخت , شهرسازی , وزیر راه و شهرسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
بازسازی آپارتمان - ریمونت - Remont.ir

بازسازی خانه - ریمونت - Remont.ir
remont.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازسازی خانه محفوظ است

بازسازی خانه

بازسازی ملک و آپارتمان