پیشرفت ۳ بندر کشور به نسل سوم تا پایان برنامه هفتم توسعه

پیشرفت ۳ بندر کشور به نسل سوم تا پایان برنامه هفتم توسعه به گزارش بازسازی خانه، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: با هدف گذاری انجام شده، بنادر امام خمینی، شهید رجایی و امیرآباد تا پایان برنامه هفتم توسعه به بنادر نسل سوم ارتقا خواهند یافت.



به گزارش بازسازی خانه به نقل از مهر، سعید رسولی، معاون وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت ۳ بندر کشور به نسل سوم تا پایان برنامه هفتم توسعه آگاهی داد و در تشریح این برنامه اعلام نمود: هدف گذاری انجام شده، پیشرفت بنادر امام خمینی، شهید رجایی و امیرآباد است. البته تمرکز بر این سه بندر که در برنامه هفتم توسعه مشخص شده اند، به این معنا نیست که در صورت امکان، پیشرفت چهار یا پنج بندر دیگر در سالهای آینده در دستور کار قرار نگیرد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، اضافه کرد: رویکرد سازمان بنادر در تمامی بنادر کشور، پیشرفت فناوری و توسعه تکنولوژیک بنادر است.
بر این اساس، بندر نسل سوم به بندری اطلاق می شود که علاوه بر عملیات تخلیه و بارگیری، با استقرار خدمات لجستیکی، صنایع وابسته و سیستم ارزش، نقش فعالی در تولید، توزیع و ترانزیت کالا ایفا می کند.
این تحول ساختاری در امتداد بهبود عملکرد لجستیکی و افزایش نقش بنادر در زنجیره تامین ملی و منطقه ای صورت می گیرد.

منبع:

1404/10/12
03:05:26
5.0 / 5
4
تگهای خبر: بنادر , تكنولوژی , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
بازسازی آپارتمان - ریمونت - Remont.ir

بازسازی خانه - ریمونت - Remont.ir
remont.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازسازی خانه محفوظ است

بازسازی خانه

بازسازی ملک و آپارتمان