تغییر اقلیم رخدادهای شدید آب و هوایی را افزایش داده است

تغییر اقلیم رخدادهای شدید آب و هوایی را افزایش داده است به گزارش بازسازی خانه، رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: تغییر اقلیم سبب افزایش رخدادهای شدید آب و هوایی شده است که حداقل برای چندین دهه در قاره ها دیده نشده بود.



به گزارش بازسازی خانه به نقل از مهر، احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی در کارگاه منطقه ای سازمان جهانی هواشناسی که بصورت ویدئوکنفرانس و با حضور کشورهای منطقه برگزار گردید، اظهار داشت: باتوجه به تغییراتی که حالا در عرصه آب و هوا و فناوری های مرتبط در جهان مشاهده می نماییم، باید تطبیق بیشتری بین رویدادهای جدید و استفاده از ظرفیتهای نوین ایجاد شود.
وی اضافه کرد: افزایش دیجیتالی شدن جهان و تأثیرگذاری هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و کامپیوتر های فوق پیشرفته می تواند چالش های جدیدی برای کشورهای درحال توسعه بوجود آورد. تکنولوژی های جدید، خصوصاً در قسمت آموزش، باید با حضور متخصصان و مربیان مجرب در این کشورها ایجاد یا توسعه یابد.
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور تاکید کرد: سازمان های هواشناسی در سرتاسر جهان، خصوصاً در کشورهای درحال توسعه، ممکنست هنوز مثل دهه های گذشته خدمات داده ای عرضه کنند، اما برای حفظ جایگاه خود در ساختارهای دولتی و ظرفیت ملی، باید نقش خویش را تغییر دهند و به سازمان هایی تبدیل شوند که از تصمیم گیری ها پشتیبانی می کنند.
وی بیان کرد: تبدیل سازمان های هواشناسی ملی به مراکز پشتیبان تصمیم گیری می تواند جایگاه و ارزش آنها را در نهادهای دولتی حفظ کند.
وظیفه با اشاره به افزایش رویدادهای غیرمنتظره در سرتاسر جهان، خصوصاً آسیا، اظهار داشت: تغییر اقلیم سبب افزایش رخدادهای شدید آب و هوایی شده است که حداقل برای چندین دهه در قاره ها دیده نشده بود. بعنوان مثال سیلاب های بسیار مخربی که اخیراً در تگزاس، ایالات متحده، بارسلونا در اسپانیا و پاکستان رخ داد، نمونه هایی از این رویدادهای بی سابقه هستند.
وی در آخر اشاره کرد: برای مواجهه مناسب با این پدیده های جدید، باید با ظرفیت ها و فناوری های نو تطبیق بیشتری ایجاد نماییم.
به گزارش بازسازی خانه به نقل از مهر، پیشنهادهای عرضه شده توسط ایران برای تدوین برنامه راهبردی پنج ساله سازمان جهانی هواشناسی (WMO) برای دوره ۲۰۳۱-۲۰۲۸، با استقبال اتحادیه منطقه ۲ این سازمان در آسیا روبرو شد.

1404/06/26
11:00:22
5.0 / 5
7
تگهای خبر: آموزش , تخصص , تكنولوژی , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
بازسازی آپارتمان - ریمونت - Remont.ir

بازسازی خانه - ریمونت - Remont.ir
remont.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازسازی خانه محفوظ است

بازسازی خانه

بازسازی ملک و آپارتمان