اجازه تعهد جدید به فلایتیو نمی دهیم تا بدهی های مسافران تسویه شود

اجازه تعهد جدید به فلایتیو نمی دهیم تا بدهی های مسافران تسویه شود به گزارش بازسازی خانه، معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: تعلیق به مفهوم تعطیلی فلایتیو نیست، شرکت تا زمان تسویه کامل بدهی مسافران حق ایجاد تعهد جدید ندارد و سازمان بصورت مستمر پیگیر حقوق مردم است.



حمیدرضا صانعی معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری در گفتگو با گزارشگر مهر ضمن اشاره به آخرین وضعیت تعلیق پروانه فعالیت شرکت خدمات مسافرت هوایی «فلایتیو» و بررسی وضعیت بلیت های فروخته شده این شرکت، اظهار داشت: ما علاوه بر دغدغه در رابطه با احتمال بروز تخلفات، نگرانی جدی نسبت به تداوم حیات اقتصادی این مجموعه ها هم داریم.
وی اضافه کرد: به هر حال یک استارتاپ در رابطه با صنعت هوانوردی وقتی به چنین وضعیتی گرفتار می شود، باید بتواند از بحران عبور کند و این مساله برای ما از دو جهت ایجاد نارضایتی و نگرانی می کند؛ هم از سمت مردم و هم از جهت مدیریت بازار حمل و نقل هوایی.
صانعی بیان کرد: تعلیق یک شرکت به مفهوم تعطیلی آن نیست. تعلیق یکی از ابزارهای نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری است که با استفاده از آن اطمینان پیدا می نماییم تعهدات جدید برای شرکت ایجاد نشود و این مجموعه درگیر فروش و ایجاد مسئولیت تازه نگردد. در مقابل، شرکت باید با منابع موجود خود نسبت به جبران تعهدات گذشته اقدام نماید.
معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری افزود: ما بصورت مستمر با مسئولان مجموعه در تماس هستیم. دفتر تخصصی سازمان و حتی شخصاً هم به مبحث ورود کرده ام تا اطمینان حاصل شود حقوق مردم پرداخت می شود و مسافران بدون دغدغه به حق خود می رسند.
وی در آخر تصریح کرد: در نخستین فرصت، زمانی که مطمئن شویم مشکلات پیشین تکرار نمی شود و تضمین های لازم هم دریافت شود، امکان بازگشت فعالیت این استارتاپ فراهم خواهد شد. شرکت باید تعهدات خویش را کم کند و با اصلاح ساختار و رعایت الزامات، فعالیت خویش را احیا کند تا بدون مشکل و بدون ایجاد این حجم از دغدغه به حوزه کسب وکار خود بازگردد.

سایت فلایتیو به مدت یک ماه تعلیق شد


به گزارش بازسازی خانه به نقل از مهر، پروانه فعالیت شرکت خدمات مسافرت هوایی «دور پرواز (فلایتیو)» به سبب احراز تخلفات و شکایات مختلف در سامانه حقوق مسافر، برای مدت یک ماه تعلیق شد. سازمان هواپیمایی تأکید کرده است که فعالیت فلایتیو بعد از انتهای دوره تعلیق تنها در صورت احراز شرایط لازم و رعایت کامل مفاد بخشنامه ممکن خواهد بود.
حرف آخر اینکه در هر صورت یک استارتاپ در ارتباط با صنعت هوانوردی وقتی به چنین وضعیتی گرفتار می شود، باید بتواند از بحران عبور کند و این مسئله برای ما از دو جهت ایجاد نارضایتی و نگرانی می کند؛ هم از سمت مردم و هم از جهت مدیریت بازار حمل و نقل هوایی. شرکت باید تعهدات خود را بکاهد و با اصلاح ساختار و رعایت الزامات، فعالیت خود را احیا کند تا بدون مشکل و بدون ایجاد این حجم از دغدغه به حوزه کسب و کار خود بازگردد.


منبع:

1404/09/12
10:03:54
5.0 / 5
4
تگهای خبر: ابزار , بازار , تخصص , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
بازسازی آپارتمان - ریمونت - Remont.ir

بازسازی خانه - ریمونت - Remont.ir
remont.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازسازی خانه محفوظ است

بازسازی خانه

بازسازی ملک و آپارتمان